De Pruis Auto’s

De Pruis Auto’s in Meppel is ruim 20 jaar een toonaangevend specialist in het exclusieve segment auto’s. Wij zijn een onafhankelijke dealer en maken gebruik van een groot en betrouwbaar netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland.

Ons aanbod bestaat uit met name jong gebruikte modellen van gerenommeerde merken als Audi, BMW en Mercedes Benz. Daarnaast leveren wij ook andere exclusieve auto’s met zeer lage kilometerstanden, een aantoonbare onderhoudshistorie en voorzien van volledige fabrieksgarantie.

Naast ons actuele aanbod exclusieve auto’s, die rechtstreeks geleverd kunnen worden, kunt u tevens uw zoekopdracht bij ons uitzetten. Wij gaan graag voor u op zoek naar een bepaald model of een specifieke uitvoering.

Levering

Veel van onze auto’s vallen nog onder de fabrieksgarantie en kunt u derhalve bij de plaatselijke dealer in uw woonplaats aanbieden voor een garantie reparatie. Doorgaans hanteren de meeste automerken een volledige fabrieksgarantie van twee jaar uitgezonderd slijtage delen zoals banden en remmen.

Mogen wij ons even voorstellen

  • Richard de Pruis
    Richard de Pruis Eigenaar & Verkoop
  • Martijn van Beekhuizen
    Martijn van Beekhuizen Verkoop
  • Jurgen Groen
    Jurgen Groen Chef werkplaats

Wie zich bewust is van klasse én waarde hecht aan service
moet beslist een bezoek brengen aan ons exclusieve bedrijf.

Dat vinden wij, maar nog beter is het als u het van onze klanten hoort.

Financiering

De Pruis Auto’s biedt u de mogelijkheid om online informatie te raadplegen over diverse leningen en financieringsvormen. Of het nu gaat om de financiering van uw (nieuwe) auto of het eventueel tegelijkertijd omzetten van uw huidige lening ….. Wij zijn u graag van dienst !

Bij De Pruis Auto’s ontvangt u altijd het beste en meest concurrerende advies zonder “kleine lettertjes”!

Voor het onderbrengen van uw financiering en/of verzekering werken wij zeer nauw samen met AFIC, specialist in financieringen en verzekeringen van uw auto.

Door het invullen van enkele gegevens kunt u online op uw gemak uitzoeken welke leenvorm het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Aanbieding onder voorbehoud van acceptatie bank.

Afspraakverzoek

Uw verzoek wordt door ons behandeld en wordt aan u bevestigd.

Stel uw vraag aan ons